های cherubic آموزش شهروندخبرنگار شهروند خبرنگار

های cherubic: آموزش شهروندخبرنگار شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار درگیری شدید شمشیرزن قهوه منزل بابل سلاح سرد

گت بلاگز لرستان پخت نان با آرد 10 درصد در لرستان

مدير عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 12 از جمله کارها شركت غله در خصوص افزايش كيفيت آرد و نان استان به گزینش یک کارخانه آرد به‌عنوان پایلوت جهت كاهش در

پخت نان با آرد 10 درصد در لرستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ بهمنی ضمن تأکید بر لزوم همكاري همه جانبه دستگاه های اجرايی استان جهت ارتقای کیفيت نان گفت: شركت غله استان تمهيدات خاص ای در خصوص ارتقاي سطح كيفی نان انديشيده است.

وی افزود: همچنين تعداد 10 واحد نانوايي سنگک نيز در مرکز استان جهت تولید نان با آرد 10 درصد سبوس گیری گزینش شده است اند تا ناني نسبتاً سالم به دست همشهريان برسد.

وي گفت: ناني كه با آرد سبوس دار تهیه می شود، نسبت به نان تهیه شده است با آرد سفید، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آن ها مقدار زيادي از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبرو ویتامین ها را تأمین می کند.

انتهای پیام/م

پخت نان با آرد 10 درصد در لرستان

واژه های کلیدی: لرستان | روزانه | تولید | نان | افزایش کیفیت | سبوس دار | لرستان | ارزش غذایی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog